Uw website, uw visitekaartje!

Elke ondernemer is zich bewust van het belang van een website.

Hoe vaak kijkt u zelf niet naar een telefoonnummer, openingstijden of een adres. Een website lijkt eenvoudig te realiseren. Een domeinnaam is makkelijk en snel te registreren. Is men handig dan maakt men snel zelf een website, zoniet dan is er in de vriendenkring meestal wel iemand bereid om snel een site te realiseren.

Maar, is goedkoop geen duurkoop?

Heeft u eraan gedacht uw huisstijl op te nemen in uw website?
Welke lettertypes komen op alle computers voor? Een schreef letter gebruiken of juist niet? Loopt die zin wel lekker? Lopen letters in elkaar over? Mag je alle foto’s gebruiken zonder de fotograaf hiervoor te betalen? Is tekst te veranderen? Elke week een nieuwe aanbieding op de site zetten? Heeft die kennis daar tijd voor? etc…… Zaken waar u tegen aan loopt of kunt lopen.

Een toegankelijke, gebruiksvriendelijke website is de beste reclame voor uw bedrijf en kan bijdragen tot verbetering van uw omzet. U bent niet meer afhankelijk van de beschikbaarheid en welwillendheid van uw vrienden- of kennissenkring.

H-IT Beheer heeft de oplossing voor u!

Wij zorgen ervoor dat uw website uw visitekaartje is.
Een basis website bestaat uit een beginpagina, 1 pagina die u voor alle doeleinden kunt inzetten en een contactpagina. Wilt u meer pagina’s dan is dat voor een meerprijs mogelijk. Doordat wij verschillende modules aanbieden, kunt u zelf bepalen welke module u wilt gebruiken maar ook welke kosten er aan verbonden zijn.

Als klap op de vuurpijl bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze CMS tool. Geen extra kosten als u een tekst wil wijzigen, elke week een aanbieding/reclame op uw site wil zetten of regelmatig een foto wil veranderen. M.b.v. deze gebruikersvriendelijke tool kunt u dat allemaal zelf uitvoeren op momenten dat u het uitkomt.

In onze prijs is ook de inzet van onze vormgever inbegrepen die controleert of de website voldoet aan onze strenge eisen en uw wensen.

Tenslotte bieden wij als extra module wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze tekstschrijfster. Mocht u het lastig vinden uw ideeën onder woorden te brengen, kan zij dit voor u in orde maken.