Hosting

Webhosting is een ruimte die H-IT Beheer aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, kunt u er voor kiezen om dit bij een bedrijf zoals H-IT Beheer te doen.

Wat onderscheidt H-IT Beheer van al die andere aanbieders?

Kleinere websites worden niet continu bezocht, daardoor zou het mogelijk zijn om dit feit mee te nemen in de berekening voor het aantal websites dat op 1 server kan draaien. H-IT Beheer gaat er van uit dat alle websites vol continu gebruikt worden.

Dit voorkomt overbelasting van de servers en daardoor geen onverwachte onbereikbaarheid van uw websites. H-IT Beheer monitort continu de bezettingsgraad en de performance van de servers. Daarnaast gebruiken wij een geavanceerde DDOS en server beveiliging zodat u gegarandeerd bent van een maximale server en dus website beschikbaarheid. De minimale uptime is 99,9%

Ook hebben wij virus en malware protection draaien. Hierdoor wordt uw email en uw website optimaal beveiligd. Daarnaast maken wij dagelijkse backups om er voor te zorgen dat er altijd een fall-back scenario aanwezig is.